• ІІ ВСЕУКРАЇНСЬКА НАУКОВО-ПРАКТИЧНА КОНФЕРЕНЦІЯ-14-15 БЕРЕЗНЯ 2013

    ЗВЕРНЕННЯ

    учасників Всеукраїнської науково-практичної конференції

    «Психолого-педагогічні основи програмування змісту виховання ціннісно-орієнтаційних ставлень особистості»

    до народних депутатів України

    Шановні народні обранці!

    Детально обговоривши проблеми виховання підростаючого покоління прийшли до висновку, що державницько – патріотичне та українське національне виховання в Україні потребує значної уваги з боку державних структур. Неналежне державне ставлення до цього важливого питання впродовж двох десятиліть, розбалансованість виховної роботи на всіх освітніх рівнях привели до того, що

    в рейтингах міжнародних організацій Україна займає:

    – 1-е місце в світі по рівню дитячого алкоголізму.

    – 5-е місце в світі серед країн з найбільшою кількістю емігрантів.

    – 10-е місце в світі по кількості в’язнів.

    Подолати ці та інші вади нашого суспільства можливо лише за умови виховання духовно і морально сильної української нації. Адже щоб стати європейською державою, насамперед треба бути духовно сильним, ідейно об’єднаним, морально згуртованим народом. Потрібно навчити молодь любити Україну,  свій рідний народ, українську мову, культуру. Патріотизм – це могутній засіб досягнення високих суспільно корисних цілей, практичних справ в ім’я підвищення духовного і матеріального рівня народу, зміцнення Української держави.

    Зважаючи на актуальність та важливість для нашої держави теми виховання українського патріотизму, ПРОСИМО Вас прийняти Закон України «Про українське патріотичне виховання», Державну програму українського національно-патріотичного виховання дітей та учнівської молоді» з відповідним державним фінансуванням на основі Державної національної програми «Освіта» («Україна ХХІ століття»)  (постанова Кабінету Міністрів  від 3.11. 1993 р. N 896), Національної доктрини розвитку освіти (Указ Президента України № 347/2002 від 17.04.02 року), Національної стратегії розвитку освіти в Україні на 2012-2021 роки (схвалена ІІІ Всеукраїнським з’їздом освітян 28.10.2011 р.).

    Прийнято 14-15.03.2013 р. у м. Рівному 156 учасниками Всеукраїнської науково – практичної конференції.

© 2010 «Міжнародний благодійний
фонд імені Ярослава Мудрого »
Разработка сайта -
Activemedia
играть онлайн гта5 игра спанч боб губка квадратные штаны виагра купить онлайн онлайн игра копатель 2